Hodnocení Nemyslovice - Skalsko "A" 2:3 2013

14.01.2014 19:27

Tomšíček - Radil ( 75. Volprecht ), Gruncl, Štípek ( 46. Flodrman ), Baborák J., Šona, Kunst, Jakubínský ( 46. Mikulec R. ), Machovec, Živec, Mikulec T.

góly: Flodrman, Živec

    Dalším soupeřem v nové sezóně byl odvěký rival ze Skalska. Utkání těchto soupeřů je vždy plné emocí a ostrých zákroků. Nebylo tomu jinak ani v nedělním utkání. Dosud neporažený tým Skalska přijel v neohrožené náladě. Nemyslovice chtěli navázat na předchozí výhru v Jabkenicích.
   Hned po úvodním hvizdu bylo zřejmé, že tým Nemyslovic není v dobrém rozpoložení. Soupeř byl mnohem aktivnější a domácí jakoby se pomalu probouzeli. Tato letargie panovala necelou čtvrthodinu, kdy se soupeř dostal do jednobrankového vedení. Poté se hra domácích mírně zlepšila , avšak stále se nedařilo vstřelit branku. Hosté, až na pár vyjímek  utvořili před svým brankářem obraný val. Ten se jen těžce překonával a  hosté  tak ohrožovali domácí mužstvo především z rychlých protiútoků.
      Ve druhém poločase se z herního projevu obou týmů nic nezměnilo, až na to, že opět udeřil hostující tým a zvýšil vedení. Zmar a špatná hra domácích se tímto jen prohloubily. K tomu se přidával i fakt, že celé utkání provázely již zmiňované nedovolené zákroky na hranici vyloučení, oplácení a komentáře směrem k sudímu a protihráčům, které především přihrávali do karet hostům ze Skalska. Vrcholem tohoto počínání byl pokutový kop ve prospěch hostí. Aktér pokutového kopu však zaváhal a minul branku. Posléze však jeho chybu napravil kapitán hostů a po jedné z akcí vstřelil další gól. Očekávaná reakce domácích na vstřelené branky přišla pozdě. Ti se probudili 10 minut před koncem utkání, kdy po rohovém kopu vsítil první trefu domácích Flodrman. Vzápětí přidal druhou branku Martin Živec. To však na zvrat utkání nestačilo a Skalsko si tak odváželo tři body.