Hodnocení Jabkenice 0:1 FC Nemyslovice 2013

14.01.2014 19:29

Tomšíček Z. - Radil, Vonášek Pa. (22 Jakubínský), Gruncl, Baborák H. - Mikulec R., Kunst (85.Volprecht), Štípek, Machovec  - Živec, Mikulec T.

goly: Kunst

karty: ŽK: 

    31.8 zavítal tým Nemyslovic na horkou půdu soupeře z Jabkenic. Na obou stranách již panovalo mírné napětí. Jabkenice v prvním kole získaly plný počet bodů a chtěli, tak navázat na výhru. Nemyslovičtí se nehodlali, po těsné prohře 1:0 s Katusicemi, spokojit s nulou na svém kontě.
      Do prvního poločasu vstoupili oba týmy s velkým nasazením. Hned v úvodu utkání měl hostující tým několik velmi slušných pozic k vstřelení branky. K jejich smůle se ale po čtvrthodině hry zranila opora a kapitán týmu Pavel Vonášek. Od této chvíle byl zápas zcela vyrovnaný. Jabkenice měli v prvním poločase výhodu penaltového kopu, kterou ovšem nedokázali zužitkovat ve svůj prospěch a nechali tak vyniknout brankáře hostujícího týmu Tomšíčka.
     Začátkem druhého poločasu se domácí tým snažil o ohrožení brány hostů, ale po čtvrthodině hry jim začali docházet síly. Hosté se tak v 65. min ujali vedení po brance Ondřeje Kunsta, kterému nahrával Martin Živec. Do konce utkání se již nic podstatného nestalo a až na občasné zavítání Jabkenických hráčů na dostřel branky soupeře, tak Nemyslovice s přehledem dokráčeli do vítězného konce.